Har du utbildning och/eller erfarenhet av rollen som fastighetsförvaltare? Är du prestigelös, självgående och flexibel? Då kan det vara just dig vi söker!

Wallsténföretagen AB är moderbolag i koncernen där bl.a. dotterbolagen AB Wallsténhus och Wallsténs i Piteå AB ingår. Den huvudsakliga verksamheten utgörs av fastighetsförvaltning. Gallerian Piteå ägs och förvaltas av Wallsténs i Piteå AB och övrigt fastighetsbestånd ägs och förvaltas av AB Wallsténhus. Den totala förvaltade ytan uppgår till över 40.000 kvm. De flesta av våra lokaler och alla våra lägenheter finns i centrala delarna av Piteå. Vi äger också fastigheter i Luleå, Kalix och Haparanda. Fastigheterna på de orterna inrymmer lokaler. AB Wallsténshus expanderar och utvecklar ständigt verksamheten och är därför i behov av att anställa en fastighetsförvaltare stationerad i Piteå. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Som fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för både teknisk och ekonomisk förvaltning av bostads- och kommersiella fastigheter. AB Wallsténhus är ett familjeägt företag, en liten organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att du kan få ansvara för arbetsuppgifter som ligger utanför den traditionella förvaltarrollen. Att bidra till en positiv utveckling av Piteå och att skapa attraktiva miljöer och mötesplatser är en viktig del av vår företagskultur det är därför viktigt att du nu vill bidra till detta. Rollen som fastighetsskötare hos oss innefattar att du:

-Ansvarar för fastighetens kortsiktiga och långsiktiga prestanda
-Arbetar målinriktat för att öka fastigheternas driftnetto och minskar dess miljöpåverkan
-Tar fram underlag för budget och prognoser
-Genomför och ansvarar för underhållsåtgärder, ombyggnationer och hyresgästanpassningar i våra fastigheter med efterföljande besiktningar
-Ansvarar för genomförande av projekt i vår förvaltning tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer
-Arbetar med lönsamhetsbedömningar av investeringsalternativ
-Ansvarar för att uppfylla myndighetskrav

AB Wallsténhus befinner sig i en utvecklingsfas när det kommer till IT-system, det ingår därför också i din roll att vara delaktig i arbetet med att utvärdera nya IT-system och hjälpmedel för att optimera fastigheternas och förvaltningens prestanda.

Detta söker vi:
För att du ska vara aktuell för denna roll vill vi att du innehar utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller arbetslivserfarenhet inom området. Förutom detta söker vi dig som:

-Har god förhandlingsvana och är skicklig på att använda microsoft word och excel.
-Sporras du av teamarbete, du delar med dig av din egen kunskap och hämtar gärna kunskap från andra.
-Är prestigelös, flexibel och stöttar upp dina kollegor inom de områden där du är behövd.
-Ser möjligheter i förändringar och har en förmåga att hitta lösningar.
-Har ett stort resultatfokus, du planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete utefter detta.
-Är kommunikativ både verbalt och i skrift.
-Är Förtroendegivande, duktig på att bygga och vårda kundrelationer.
-B-körkort är också ett krav för denna tjänst.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting. Vi hänvisar därför eventuella frågor till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via epost: therese.isaksson@studentconsulting.com.