Felanmälan

Gör din felanmälan online genom att fylla i formuläret nedan.

Innan du anmäler fel i lägenheten kan du själv kontrollera vissa punkter. Lyckas du inte lösa problemet själv kan du kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret nedan.

 

Strömlöst? Kontrollera säkringar i säkringsskåpet. Byt ev. trasig säkring.

 

Kyl eller frys ur funktion? Kontrollera att stickproppen sitter ordentligt fast i eluttaget. Ha gärna produkt- och modellnummer i beredskap när du kontaktar oss. Det gör det lättare för oss att snabbt åtgärda felet. Uppgifterna finns ofta angivna på en skylt inne i kylen eller frysen samt på baksidan av spisen.

 

Ingen bild på TV:n? Kontakta Telenor som distribuerar TV-nätet, tel: 020-222 222.

 

Inget Internet? Ring A3 som är vår bredbandsleverantör, tel: 0770-350 330. Välj ”teknisk support” i menyn. Säg till operatören som svarar att det gäller ”gruppanslutning via PiteEnergi” så blir ärendet lättare för dem att hantera.

 

Trasiga glödlampor? Lysrör, glimtändare och glödlampor (även i kyl, frys och spis) är förbrukningsmaterial och byts av hyresgästen själv.

 

Problem i ett avlopp? Avloppsstopp i handfatet eller under badkaret är ofta lätt att åtgärda och ska i första hand rensas av hyresgästen.

 

Utelåst? Om du blir utelåst – ring vår fastighetsskötare, tel: 070-508 36 12. Sker det utanför kontorstid, ring Riksbyggen 0771-860 860. Observera att jouravgift tillkommer.

Med start den 1 juli 2020 byter vi leverantör av fastighetsjour (från Securitas till Riksbyggen). Fastighetsjouren ska kontaktas om det skulle inträffa ett akut fel som kräver omedelbar åtgärd utanför våra fastighetsskötares ordinarie arbetstider (mån-fre kl. 7-16). Riksbyggens fastighetsjour kontaktas på telefon på 0771-860 860.
Kontaktuppgifter till den nya fastighetsjouren kommer också att anslås i entréer och trapphus samt läggas ut på vår hemsida.

Förnamn *

Adress *

Telefon *

E-post *

Beskrivning av skada/brist/händelse *

Jag lämnar min tillåtelse att gå in i lägenheten med huvudnyckelKontakta mig för att avtala tid

Genom att använda detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt integritetspolicyn

 

Journummer Wallsténhus

För akut skada, som uppstår på annan tid än kontorstid, ring
RIKSBYGGEN 0771- 860 860